sábado, 30 de enero de 2010

EMBRUIX VALL LLACH 2006


Vall-llach va ser fundat el 1992 per el cantan catala Lluis Llach i el notari Enric Costa a Porrera un del nou pobles que conformen la D.O.Q.Priorat el sur de Catalunya.
ANYADA 2006 que es va caracteritzar pels contrastos.L’hivern va resultar fred i força humit, amb temperaturas que arribaren als 7º sota zero.La primavera quasi be no va existir donat que es va produir un salt termic espectacular passant de dies de fred a molta calor Aquesta combinacio i la falta de plujes va facilitar el bon estat sanitari dels brots nous i el quallat del raim .
VARIETATS DE RAIM
Carinyena 22%
Merlot 4%
Cabernet Suvignon 21%
Syrah 19%
Garnaxa 34%
ANALITICA
Grau alcoholic…….. 15,75 %
ATT……………………. 5,2 gr/l
Ipt………………………62 UA
ACID VOLATIL……..0,90 gr/l
VINIFICACIO
Fermantacio del raim derrapat en diposits d’acer inoxidable de 2 a 3.000 lts. Fermantacio a temperatura controlada entre 25ºi 29º al llarc de 17 dies amb pigeage diari Maceracio postfementativa de 14 dies que fou seguida d’un premsat suau.La fermantacio malolactica es realitzada 50% en diposits d’acer inoxidable i el 50% en bota.
CRIANÇA
El vi passa a botes de 225 i 300l. de fusta de segon i tercer vi de roure francés amb torrat lleuger

CATA

Color
purpura fosc ,
AROMA
En el nas lleuger olor a pa torrat i aromes de regalesia aixi com a fruita negre tipus cirera o figa
EVOLUCIO EN BOCA
Es un vi amb cos,mineral rodo equilibrat ,potent carnos,sabor a fruita madura i tambe a fruites del bosc,una mica tanic

Ramir Freixa Vancells

No hay comentarios:

Publicar un comentario